Welkom

Welkom bij Penumbra Prosa.

In de schaduw van het geschreven woord ligt een wereld verborgen die voor opmerkzame toeschouwers is voorbehouden. “Penumbra” verwijst naar de subtiele overgang tussen licht en duisternis, waar schaduwen dansen en verborgen waarheden sluimeren. Het is de ruimte waarin onze verbeelding vrij spel heeft, waarin we de diepste lagen van menselijke emotie en ervaring kunnen verkennen.

“Prosa” brengt ons terug naar de alledaagse taal die we gebruiken om onze gedachten en gevoelens uit te drukken. Het is de taal van het leven zelf, zonder franjes, maar toch doordrenkt van betekenis en schoonheid.

“Penumbra Prosa” is voornamelijk een persoonlijk experiment maar ook een uitnodiging tot introspectie en ontdekking. Ik wil proberen om twee werelden samen te brengen. Wat ik hier schrijf is een reis door de schaduwen van de menselijke ziel, een verkenning van de donkere hoeken van ons bestaan en een viering van de onuitputtelijke kracht van het geschreven woord. Ik wil mezelf en elke lezer inspireren en uitdagen om verder te kijken dan de oppervlakte en de diepere betekenissen te ontdekken die verborgen liggen in de schaduwen van mijn verhalen.

Het is een plek waar de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen, waar woorden dansen op de rand van het mysterie en waar de betekenis zich verschuilt in de nuances van de taal. In de betoverende schaduw van Penumbra Prosa komen verhalen tot leven en ontvouwen zich werelden vol intrige en verwondering.

Laten we samen dwalen door het doolhof van taal, de grenzen van onze verbeelding verkennen en de mysteries van het mens zijn onthullen. Welkom bij Penumbra Prosa, waar woorden tot leven komen en de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn.

Logo van Penumbra prosa

Geef een reactie